Abonnement

ecoTips is al meer dan 20 jaar hét B2B-magazine bij uitstek, voor iedereen die meer wil weten over milieu en duurzaam ondernemen! 

Economisch verantwoord, duurzaam en nog interessant ook!  

Wat mag je verwachten van ecoTips?

Vanaf 2018 breiden wij ons online nieuwsaanbod verder uit. Je ontvangt 4 edities van het gedrukte magazine. In 2018 krijg je ook een online versie van het magazine. Zo kan je dit eenvoudiger delen met je collega’s.

Als abonnee krijg je daarnaast elke maand een ecoTips Bizznews 4 members (10 edities). Ook in deze nieuwsbrief brengen wij artikels en reportages, exclusief voor abonnees. De algemene ecoTips Bizznews 4 all blijft eveneens behouden maar verschijnt nog 1 keer per maand (11 edities) in plaats van elke twee weken.

In je abonnement inbegrepen zit ook 1 deelname (voor 1 persoon) aan ecoTips Bizzclub, ter waarde van 50 euro (60,5 inclusief btw). De locatie en de sprekers maken we in 2018 bekend. 

Een abonnement op ecoTips, dat betekent dus:

  • 4 keer per jaar een gedrukt magazine in de bus
  • online toegang tot het magazine
  • 10 keer een ecoTips Bizznews 4 members, met extra artikels en reportages
  • 11 keer ecoTips Bizznews 4 all
  • 1 toegang tot een ecoTips Bizzclub voor 1 persoon, ter waarde van 50 euro (60,5 incl. btw)


HOE word je abonnee? Een abonnement nemen doe je eenvoudig door het formulier in te vullen en 65 euro (of 61,32 euro zonder btw voor buitenlandse bedrijven) over te schrijven op ING-rekening IBAN: BE28 3350 3225 9620 met SWIFT / BIC: BBRUBEBB . Vermeld de naam van je organisatie of bedrijf + ecoTips abo.

Een vrije bijdrage om journalistiek werk over duurzaam ondernemen te steunen, doe je op dezelfde manier maar je vermeldt de naam van je organisatie of bedrijf + VRIJE BIJDRAGE.

Je krijgt uiteraard een factuur toegestuurd.

Bedankt!

 

 

Proefnummer van magazine voor milieu en duurzaam 

Een editie van ecoTips online bekijken vooraleer je verder leest? Volledig gratis lees je ecoTips april-mei 2016 hieronder.

 

Heb jij een interessante bijdrage voor ecoTips - wil je auteur worden?

De informatie in ecoTips is praktijkgericht, objectief en inspirerend op lange termijn. Medewerkers in bedrijven en organisaties worden geïnspireerd door onze reportages maar kunnen ook meteen aan de slag met onze ecoTips.

Ben je een deskundige uit de omgevingssector, mvo-specialist, omgevingsgoeroe of doe je op een andere manier een interessante bijdrage aan de circulaire economie en duurzaam ondernemen? Wil je graag jouw verhaal kwijt in een editie van ecoTips? Stuur dan een berichtje naar info@ecotips.org!

Word jij ook partner in duurzaamheid - profileer je in ecoTips!

Via een oplage van 3.000 exemplaren van het magazine, de website, tweewekelijkse nieuwsbrieven en actieve sociale mediakanalen, bereik je met ecoTips jouw doelgroep: zaakvoerders en medewerkers in de KMO en de industrie met interesse in milieu en duurzaamheid, milieudeskundigen, duurzaamheidsambtenaren, preventieadviseurs, auditors, hogescholen, laboratoria, leveranciers en producenten van milieutechnologieën,...

ecoTips is dus het ideale medium om je als bedrijf te profileren met je duurzame inspanningen. Dat kan zowel offline als online, zowel via advertenties als via duurzame redactionele verhalen. Of als echte partner in duurzaamheid op onze events. 

Contacteer ons via info@ecotips.org en samen zoeken we naar de ideale mix om je duurzaam verhaal in the picture te zetten bij een geïnteresseerde doelgroep! Of word Partner In Duurzaamheid en toon dat je kwaliteitsvolle berichtgeving over milieu en duurzaam ondernemen, belangrijk vindt!

 

ecoTips Mediaplanner 2017

In 2017 komen de volgende thema's aan bod in ecoTips:

ecoTips 17.1: CIRCULAIRE economie

ecoTips 17.2: ECOFINANCE: ondernemen & duurzaamheid

ecoTips 17.3: ECOKNOWLEDGE: opleidingen & netwerken

ecoTips 17.4: CLEANTECH

ecoTips 17.5: MVO

ecoTips 17.6: ENERGIE

 

Daarnaast hebben we een aantal vaste rubrieken zoals communiceren over duurzaamheid (met handige tips en templates), mobiliteit, regelgeving en juridisch nieuws, Europa en circulaire economie.

 

Wil je onze lezers van professionelen in bedrijven, organisaties, federaties, overheden en kennisinstellingen bereiken?
Contacteer ons voor een concrete afspraak. Of vraag de mediaplanner aan via info@ecotips.org
Abonnement

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x