Contact

facebook_ecoTips.png  linkedin_ecoTips.png

ecoTips verschijnt 4 maal per jaar in print en 10 maal per jaar als nieuwsbrief ecoTips Bizznews 4 members, en richt zich tot bedrijfsleiders, zaakvoerders, milieu- en duurzaamheidscoördinatoren, ambtenaren en overheidspersoneel, onderzoekers en docenten, kortom tot iedereen die beroepshalve verantwoordelijk is voor, betrokken is bij of interesse heeft in duurzaam ondernemen.

Een woordje over ecoTips:

ecoTips magazine wordt al sinds 1995 gelezen door professionals met interesse in duurzaam ondernemen, circulaire economie, MVO, milieu, duurzame energie en mobiliteit, en innovatie. 

Sinds een aantal jaar bouwden we naast het magazine ook een online platform met tweewekelijkse nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.
Abonnees betalen jaarlijks 65 euro voor 4 printedities, 10 ecoTips Bizznews 4 members en 2 ecoTips Bizzclub events. 

 

Hoofdredactie

Hilde De Wachter
hilde@pergamino.be

Abonnementen
info@ecotips.org of +32 (0)13 29 46 04

Publiciteit

Bie Van Cleuvenbergen: +32 (0)475 49 48 24 of bie@b-net.be

Uitgever

Pergamino bvba - Steenweg Diest 4 - 3271 Scherpenheuvel-Zichem
Tel. +32 (0)13 29 46 04
www.pergamino.be

Meer informatie over Pergamino?

Alles over Pergamino vind je op www.pergamino.be. Het bedrijf werd eind 2010 opgericht en specialiseert zich in storytelling en content marketing. Het uitgeven en inhoudelijk vormgeven van een magazine als ecoTips, past daar perfect in.
De medewerkers van Pergamino hebben zelf een verleden in de milieusector, als milieucoördinator, bodem- en kwaliteitsdeskundige. Ze zijn gebeten door wetenschap en techniek.

Contact

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x