Op zoek naar opleidingen en kennis rond milieu en duurzaamheid

Op zoek naar opleidingen en kennis rond milieu en duurzaamheid?

In het nummer 16.3 van ecoTips 'ECOFKNOWLEDGE' ligt de focus op opleidingen en software over milieu en duurzaamheid. Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Van generalistisch naar specifiek en weer terug. Een blik op 20 jaar milieuopleidingen. Interview met Geert Bogaerts van BOVA ENVIRO+
  • Meer dan enkel milieuopleidingen, ook facilitator van kennisvergaring en verspreiding. LNE vertelt hoe ze via hun educatieve centra milieuopleidingen, vormingen, educatieve paketten en informatie aanbieden.
  • Hou houdt jouw beddrijf de milieu-, veiligheids- en gezondheidsgegevens bij? EH&S management en opvolging vanuit één systeem met ExESS van LISAS Systems.
  • Natural Capital Protocol, de nieuwe standaard voor het berekenen van de waarde van ecosysteemdiensten. Door Eric Dierickx van Naturalogic.
  • Met een uitneembare katern: overzicht van het opleidingsaanbod van verschillende opleidingscentra tijdens de zomer en najaar 2016.
  • Column 'Ben jij (in)competent?!' Jef Staes over onderwijs en opleidingen
  • De bedrijfsfiets, een gezond, fiscaal aantrekkelijk en milieuvriendelijk alternatief. Een uitgebreide reportage over de mobiliteitsmix bij bedrijven, met focus op de bedrijfsfiets.
  • Nieuwe regels beperken fijn stof bij bouwwerken. Jasper Wouters van LNE licht de maatregelen toe met praktijkvoorbeelden.
  • ...

Bestel het nummer ECOKNOWLEDGE voor 19 euro, excl. BTW. Vul hier het formulier in en we sturen je een exemplaar op met de post.

Liever online lezen? Ook dat kan. Voor 14 euro, excl. BTW, krijg je van ons toegang tot een digitale versie van het nummer. Aanmelden kan via hetzelfde formulier.

 

ecoTips verschijnt zes maal per jaar en richt zich tot bedrijfsleiders, zaakvoerders, milieucoördinatoren, milieu-ambtenaren en iedereen die beroepshalve verantwoordelijk is voor, of betrokken is bij het duurzaam ondernemen in Vlaanderen.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en abonneer je en ontvang 6 keer per jaar het magazine met de laatste 'Trends In Sustainability'.

Op zoek naar opleidingen en kennis rond milieu en duurzaamheid

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x