Vacature consulent energie bij Profex

31 januari 2017

Wie zijn we?

Profex is een adviesbureau voor bedrijven en overheden met meer dan 100 medewerkers en heeft vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Onze missie? Onze klanten ondersteunen met strategisch en operationeel advies op vlak van bouwen, milieu en omgeving. Denk daarbij aan bodemonderzoek, milieu- en bouwvergunningen, stabiliteitsstudies, voedselveiligheid, … en tal van andere randvoorwaarden die meestal niet de corebusiness zijn van onze klanten. Een volledig overzicht van onze activiteiten vind je op onze website.

Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team in het kantoor te Bierbeek of Wetteren versterken met een (m/v):

Consulent energie

Functie

In deze functie ben je aanvankelijk verantwoordelijk voor het ondersteunen van de energetische aspecten in de klantendossiers van de senior consultants en kan je op termijn zelf doorgroeien tot een senior consultant en eigen projecten beheren.

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van allerhande projecten m.b.t. energie en het samenstellen van eventuele bijhorende dossiers. Voorbeelden hiervan zijn: energieaudits, energiestudies die bij een milieuvergunning horen, de energiebeleidsovereenkomsten van de Vlaamse overheid, CO2-emissiemonitoring, totaalbegeleiding van groenestroom- en/of warmtekrachtcertificaatgerechtigde projecten, WKK-potentieelstudies, energiecontracten, …

In minder complexe dossiers maak je zelf de strategische keuzes en vertaal je deze naar de inhoudelijke samenstelling en opvolging. Je bent tevens een aanspreekpunt voor klanten, overheden, keuringsinstanties, constructiebedrijven, … waarbij je in overleg met de senior consultant waakt over de communicatie met de betrokken partners. Je weet ook steeds de bedrijfsvoering van onze klanten en de economisch relevante aspecten mee in overweging te nemen.

In de samenwerking met en opleiding door onze experten leer je onze ‘corporate identity’, onze doelgroepen en onze expertises kennen zodat je als energieconsulent mee de kracht vormt achter de bedrijven van onze klanten.

Profiel

Je hebt een ingenieursdiploma en je bent in jouw opleiding of tijdens eerdere werkervaringen reeds in contact gekomen met verschillende aspecten van energie. Ervaring met een aantal van de eerdergenoemde dossiers en projecten is een sterk voordeel evenals vertrouwd zijn met bedrijven, ondernemers en sectoren waarin Profex specialist is.

Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit zowel in de projecten die je zelfstandig opneemt als in de projecten die je in team afwerkt. Waar nodig word je begeleid, maar je krijgt ook voldoende ruimte om zelf actie te ondernemen. Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan!

Bovendien hou je niet van half werk en ben je flexibel ingesteld.

Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

Je komt terecht in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en expertise zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en in de job? Stuur dan je cv en een brief waarin je ons uitlegt waarom jij voor deze job kiest en welke ervaring uit het bedrijfsleven je meebrengt naar recruitment@profex.be.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Kristof Van den Bergh.

Meer info over vacatures bij Profex, klik hier.

Vacature consulent energie bij Profex

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x