VACATURE consulent veiligheidscoördinatie bij Profex

19 september 2017

Weer een vacature in de sector: Profex zoekt een consulent veiligheidscoördinatie. voor haar kantoor in Ieper.

Consulent veiligheidscoördinatie

Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Een pragmatische en probleemoplossende aanpak is onze tweede natuur. Bovendien biedt onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Hij kan steeds rekenen op ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies. Samen staan we voor gedurfd ondernemerschap! Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

Functie

Als veiligheidscoördinator zal je waken over de veiligheid van de werven in Vlaanderen waarvoor je bent aangesteld. Het gaat hier zowel voornamelijk over niveau B projecten.

Hierbij horen onder meer volgende taken:

  • Opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan Bijwonen werfvergaderingen
  • Werfbezoeken
  • Bijhouden van het coördinatiedagboek
  • Opmaak van het postinterventiedossier

In de samenwerking met en opleiding door onze experten leer je onze ‘corporate identity’, doelgroepen en expertises kennen zodat je als omgevingsconsulent mee de kracht vormt achter het bedrijf van onze klant.

Profiel

Onze ideale man of vrouw heeft een bachelor diploma in een relevante richting. Daarnaast heb je ook het diploma veiligheidscoördinator niveau B. Een attest veiligheidscoördinator niveau A is een meerwaarde.

Je hebt voeling met de bedrijfswereld, ondernemers en de sectoren waarin Profex actief is. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit zowel in de projecten die je zelfstandig opneemt als in de projecten die je in team afwerkt. Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan!

Je bent nieuwsgierig en gaat zelf op zoek naar een oplossing wanneer je een probleem ontdekt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid om je binnen gans Vlaanderen te verplaatsen.

Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

Profex biedt jou een uitdagende functie met de mogelijkheid om zelf jouw weg binnen onze organisatie uit te stippelen. Jouw initiatief en vakmanschap worden zeker gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en in de job? Stuur ons je cv en, nog belangrijker, een brief waarin je ons uitlegt waarom jij voor deze job kiest en welke ervaring uit het bedrijfsleven je meebrengt naar recruitment@unitedexperts.be. We garanderen je steeds een antwoord!

Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Carlos Roelens via cr@unitedexperts.be

 

VACATURE consulent veiligheidscoördinatie bij Profex

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x