VACATURE sales consulent bodem bij Profex

19 september 2017

Weer een vacature in de sector: Profex zoekt een sales consulent bodem voor haar kantoor in Wetteren. 

Sales consulent bodem

Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Een pragmatische en probleemoplossende aanpak is onze tweede natuur. Bovendien biedt onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Hij kan steeds rekenen op ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies. Samen staan we voor gedurfd ondernemerschap! Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

Functie

Als commercieel projectleider bodem ga je geregeld naar klanten en prospecten. Je bekijkt samen met hen hun bodemvragen en problemen en tekent de te volgen strategie uit. Hierbij heb je steeds aandacht voor de doelstellingen van het bedrijf dat je begeleidt.

Heb je saneringservaring op zak? Dan heb je ons alvast een meerwaarde te bieden. Daarnaast verwachten we ook ervaring met beschrijvende bodemonderzoeken en bodemsaneringsprojecten.

Verantwoordelijkheid schrikt je niet af, want je neemt ofwel zelf het bodemproject in handen of stuurt een team aan dat het project zal uitvoeren. Bovendien draai je ook jouw hand niet om voor het opmaken van offertes, rapportages en ook het financieel aspect van de projecten volg je met gemak op.

Profiel

Je volgde een masteropleiding, bij voorkeur in een milieugerelateerde richting of je kan een gelijkwaardige ervaring op tafel leggen. Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring in de bodemsector. Erkenning van deze ervaring door bijvoorbeeld de OVAM en het BIM, is een meerwaarde.

Je bent commercieel ingesteld en wil mee de groei van het bodemteam binnen Profex realiseren. Een grote verantwoordelijkheidszin is een must. Een flexibele houding wat betreft de werkuren en regio is een pluspunt.

Een rijbewijs B is noodzakelijk om je van en naar de projecten te verplaatsen.

We vinden het ook belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor de projecten waarin je je collega’s ondersteunt. Bovendien hou je niet van half werk.

Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons zeker weten!

Aanbod

Je kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket.

We voorzien een vaste plaats op ons kantoor in Wetteren.

Interesse

Ben je gei╠łnteresseerd in ons bedrijf en in de job? Stuur dan je cv en, nog belangrijker, een brief waarin je ons uitlegt waarom jij voor deze job kiest en welke ervaring je meebrengt, naar recruitment@profex.be.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Stijn Santermans. Solliciteren kan tot 30 september 2017. We garanderen je steeds een antwoord! 

 

VACATURE sales consulent bodem bij Profex

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x