Vacature voor consulent omgeving bij Profex

21 januari 2017

Profex is een adviesbureau voor bedrijven en de overheid met meer dan 100 medewerkers, en vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Onze missie? Onze klanten ondersteunen met strategisch en operationeel advies op vlak van bouwen, milieu en omgeving. Denk daarbij aan bodemonderzoek, milieu- en bouwvergunningen, stabiliteitsstudies, voedselveiligheid,… en tal van andere randvoorwaarden die meestal niet de corebusiness zijn van onze klanten. Een volledig overzicht van onze activiteiten vind je op onze website.

Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team in het kantoor te Turnhout versterken met een (m/v): Consulent omgeving: milieu & ruimtelijke ordening

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Sales en Expert Consultants in hun klantendossiers. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling en opvolging van deze dossiers waarbij je vanuit je milieukennis tevens een bredere visie hebt op andere ‘omgevingsgerelateerde’ aspecten zoals ruimtelijke ordening, bodem, natuur, … Daarbij heb je regelmatig contact met de verschillende overheden (gemeente, provincie, adviesinstanties, administraties, inspectiediensten, …).

Je bent tevens een aanspreekpunt voor de klanten waarbij je in overleg met de Sales of Expert Consultant waakt over de communicatie met de betrokken partners. In de minder complexe dossiers maak je zelf de strategische keuzes en vertaal je deze naar de inhoudelijke samenstelling en opvolging. In de samenwerking met en opleiding door onze experten leer je onze ‘corporate identity’, doelgroepen en expertises kennen zodat je als omgevingsconsulent mee de kracht vormt achter het bedrijf van onze klant.

Profiel

Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een richting waar milieu en omgeving sterk aan bod kwam. Een getuigschrift Milieucoördinator niveau A is zeker een pluspunt ! Je hebt daarnaast een ruime interesse en al een drietal jaar werkervaring in de bedrijfswereld inzake milieu- en verwante wetgevingen en je kan reeds succesvolle ervaring aantonen. Verder heb je voeling met de bedrijfswereld, ondernemers en de sectoren waarin Profex specialist is. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit zowel in de projecten die je zelfstandig opneemt als in de projecten die je in team afwerkt. Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan ! We vinden het ook belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor de projecten waarin je collega’s ondersteunt en de projecten die je zelf behartigt. Bovendien hou je niet van half werk.

Flexibiliteit is in deze context zeker een pluspunt ! Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

Je kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket. Interesse?

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en in de job? Stuur dan je cv en, nog belangrijker, een brief waarin je ons uitlegt waarom jij voor deze job kiest en welke ervaring uit het bedrijfsleven je meebrengt, naar Silvio Giovannelli (sg@profex.be). We garanderen je steeds een antwoord !

Meer info over vacatures bij Profex? Klik hier.

Vacature voor consulent omgeving bij Profex

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x