Contact

Contact

facebook_ecoTips.png  linkedin_ecoTips.png

ecoTips verschijnt 4 maal per jaar in print en 10 maal per jaar als nieuwsbrief ecoTips Bizznews 4 members, en richt zich tot bedrijfsleiders, zaakvoerders, milieu- en duurzaamheidscoördinatoren, ambtenaren en overheidspersoneel, onderzoekers en docenten, kortom tot iedereen die beroepshalve verantwoordelijk is voor, betrokken is bij of interesse heeft in duurzaam ondernemen.

Thema's en rubrieken:

duurzaam ondernemen, circulaire economie, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), milieucompartimenten, natuur & biodiversiteit, hernieuwbare & duurzame energie, mobiliteit, innovatie, SDG's (sustainable development goals), wet- en regelgeving, duurzaam beleggen en investeren. 

Sinds een aantal jaar bouwen we naast het magazine ook een online platform met tweewekelijkse nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.
Abonnees betalen jaarlijks 65 euro voor 4 printedities, 10 ecoTips Bizznews 4 members en een ecoTips Bizzclub event. Geïnteresseerden die geen abonnee zijn, kunnen zich aanmelden voor de algemene ecoTips Bizznews 4 all.


In 2020 is ecoTips aan zijn 25ste jaargang toe. Een feestjaar dus!


Redactie

Hilde De Wachter

hilde.dewachter@ecotips.org 

Abonnementen en publiciteit
info@ecotips.org of +32 (0)13 29 46 04

Uitgever

Pergamino bvba - Steenweg Diest 4 - 3271 Scherpenheuvel-Zichem
Tel. +32 (0)13 29 46 04
www.pergamino.be

Meer informatie over Pergamino?

Alles over Pergamino vind je op www.pergamino.be. Het bedrijf werd eind 2010 opgericht en is gespecialiseerd in storytelling. Het uitgeven en inhoudelijk vormgeven van een magazine als ecoTips, past daar perfect in.
De medewerkers van Pergamino hebben zelf een verleden in de milieu- en duurzaamheidssector, als milieucoördinator, bodem- en kwaliteitsdeskundige. Ze zijn gebeten door wetenschap en techniek.

Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x