Agentschap Ondernemen wijzigt zijn naam

Agentschap Ondernemen wijzigt zijn naam

Agentschap Ondernemen en Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT) bundelen vanaf 01/01/2016 officieel de krachten voor bedrijven in Vlaanderen

Dit doen ze onder een nieuwe, gezamenlijke vlag:  Agentschap voor Innoveren & Ondernemen.

Schermafbeelding_2015-12-28_om_09.26_.25_.png

Agentschap voor Innoveren & Ondernemen

De continuïteit van de diensten is gegarandeerd : de lopende subsidies of overeenkomsten worden gewoon verdergezet, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. Je kan nog steeds terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen. Zodra hier iets wijzigt, word je daar via mail of brief van op de hoogte gebracht. Je kan ook de nieuwigheden op de voet volgen op www.vlaio.be .

Vanaf januari krijgt alle briefwisseling of mailverkeer vanuit Agentschap Innoveren & Ondernemen een nieuw logo en een andere look.

Schermafbeelding_2015-12-28_om_09.26_.34_.png

Zal je iets merken van de eenmaking AO & IWT?

Uiteraard werkt Agentschap Innoveren & Ondernemen ook vernieuwde diensten uit om bij te dragen aan de creatie van een gunstig ondernemersklimaat in Vlaanderen.  Zo zit de kmo-portefeuille bijvoorbeeld, in een nieuw, verbeterd jasje. Een oproep voor innovatieve bedrijfsnetwerken in het kader van clusterbeleid van onze voogdijminister Philippe Muyters werd gelanceerd. Over deze en andere nieuwe diensten en acties, lees je alles op www.vlaio.be .

(bron: Agentschap Innoveren & Ondernemen)

Agentschap Ondernemen wijzigt zijn naam
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x