Bifipro®-systemen nu ook geschikt voor kleinere locaties

Bifipro®-systemen nu ook geschikt voor kleinere locaties

Bij de Bifipro I wordt gebruikt gemaakt van 1 electrodenkamer waar de koper- en zilverelectroden op vernuftige manier van elkaar zijn gescheiden. Door het toepassen van koper- en zilverionisatie ontstaat er geen biofilm in leidingen en reservoirs. De Legionellabacterie heeft hierdoor geen voedingsbodem om te groeien en verdwijnt.

De R&D-afdeling van Holland Water kreeg bij de start van de ontwikkeling van het Bifipro® I-systeem, nu circa twee jaar geleden, van de directie opdracht om een systeem te ontwikkelen dat technisch en kwalitatief aan dezelfde hoge eisen zou voldoen als alle andere producten uit het assortiment van Holland Water, waaronder de succesvolle 'grote' Bifipro®.

Door het toepassen van dezelfde zeer nauwkeurige en gepatenteerde stroomregeling, de secure flowmeter en hetzelfde hoogwaardige materiaal voldoet het systeem dan ook direct aan alle door het Ctgb, Kiwa en de Europese Commissie gestelde eisen.  

Er wordt gebruik gemaakt van één electrodenkamer waar de koper- en zilverelectroden op vernuftige manier van elkaar zijn gescheiden. Het intellectueel eigendom is ook voor deze nieuwste telg in de Bifipro®-familie vastgelegd en beschermd.

De Bifipro I van Holland Water is geschikt voor onder andere bed & breakfasts, kleinere hotels, groepsaccommodaties en (zorg)wooneenheden.

 

Meer informatie: www.hollandwater.com

Bron: Holland Water

Bifipro®-systemen nu ook geschikt voor kleinere locaties
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x