DUURZAAMHEID - KBC Autolease neemt voortaan ook laadoplossingen op in contracten

17 februari 2020

DUURZAAMHEID - KBC Autolease neemt voortaan ook laadoplossingen op in contracten

Klanten van KBC Autolease met een elektrische of hybride wagen kunnen voortaan ook laadinfrastructuur en daaraan gelinkte diensten in hun contract laten opnemen. KBC Autolease ging daarvoor een samenwerking aan met NewMotion, een dochterbedrijf van Shell, dat complete laadoplossingen aanbiedt voor elektrische voertuigen (EV).

2020 belooft een belangrijk jaar te worden voor de elektrische wagen. Niet alleen komen er heel wat nieuwe en goedkopere modellen op de markt, ook de dienstverlening door de leasemaatschappijen breidt uit. Zo kunnen klanten van KBC Autolease sinds begin dit jaar laadoplossingen in het leasecontract laten opnemen. De mobiliteitsprovider ging daarvoor een samenwerking aan met NewMotion, een dochterbedrijf van Shell, dat complete laadoplossingen aanbiedt voor elektrische voertuigen (EV). 

Door het beperkte aantal laadpunten en de doorgaans ingewikkelde facturatie kozen tot nu toe niet zoveel werkgevers en werknemers voor een elektrische wagen als bedrijfsvoertuig. Met hun nieuwe aanbod werken KBC Autolease en NewMotion de drempels weg en geven ze elektrisch rijden een duwtje in de rug. Het elektrisch fullservice leasecontract bevat naast de financiële huur van het voertuig en de klassieke dienstverlening zoals herstellingen, onderhoud, banden, verzekeringen ... ook een thuislaadpunt, een abonnement waarmee thuis en onderweg kan geladen worden en een app die de beschikbare laadpunten in de buurt toont. Werknemers met een hybride wagen (PHEV) kunnen met de pas ook fossiele brandstoffen tanken.

De rest van dit artikel is voorbehouden voor abonnees.

       

DUURZAAMHEID - KBC Autolease neemt voortaan ook laadoplossingen op in contracten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x