MILIEU - Diensten Sodexo voortaan CO2-neutraal

5 april 2019

MILIEU - Diensten Sodexo voortaan CO2-neutraal

Sodexo kreeg recent het CO2-neutraliteitslabel toegekend voor haar eigen diensten op de Belgische hoofdzetel. Bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, wil het facilitair bedrijf het daar echter niet bij laten. Door ook haar diensten die het aanbiedt CO2-neutraal te maken, wil het andere bedrijven helpen ook hun milieu-impact te verlagen. “Het gedeelte koolstofdioxide dat finaal overblijft, compenseren we door elders in de wereld de CO2-uitstoot te reduceren”, zegt Michel Croisé, president voor Sodexo Benelux.

Sodexo, opgericht in 1966 in Frankrijk, is wereldleider in diensten die de Quality of Life verbeteren. Actief in 72 landen met 460.000 werknemers, dient het bedrijf dagelijks 100 miljoen consumenten met meer dan honderd diensten, van catering en onthaal over schoonmaak en onderhoud tot facility management zoals voordelen voor werknemers als bijvoorbeeld de Lunch Pass of Sodexo Card, thuiszorg en conciërgediensten. De Belgische hoofdzetel van Sodexo kreeg recent het CO2-neutraliteitslabel van CO2logic, een erkenning die vervolgens door Vinçotte werd bevestigd. En daar liet het bedrijf het niet bij...

Verder lezen?

Dit is een extra ecoTips-artikel, exclusief voor abonnees. Heb je reeds een abonnement? Dan vind je het volledige artikel terug bij het Extra Nieuws en in onze nieuwsbrief voor abonnees. Nog geen abonnement? 

Mis onze aankomende artikels niet en neem een abonnement op ecoTips!

Voor 65 euro krijg je:

  • 4 keer per jaar een gedrukt magazine in de bus
  • Online toegang tot het magazine
  • 10  ecoTips Bizznews 4 members-nieuwsbrieven in je mailbox, met extra artikels en reportages
  • 11 ecoTips Bizznews 4 all-nieuwsbrieven in je mailbox
  • 1 toegangticket voor een ecoTips Bizzclub naar keuze, ter waarde van 50 euro (60,5 incl. btw)

MILIEU - Diensten Sodexo voortaan CO2-neutraal
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x