VACATURE bij Profex voor een consulent bodem

11 oktober 2018

VACATURE bij Profex voor een consulent bodem

Studie- en adviesbureau Profex heeft een vacature voor een

Consulent bodem

Wie is Profex?

Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Een pragmatische en probleemoplossende aanpak is onze tweede natuur. Bovendien biedt onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Hij kan steeds rekenen op ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies. Samen staan we voor gedurfd ondernemerschap! Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team in het kantoor te Wetteren of in het kantoor te Beringen versterken met een (m/v) consulent bodem.

Functie

Ons team begeleidt klanten in de bodemonderzoeken en saneringen die zij verplicht moeten laten uitvoeren. Daarnaast adviseren wij onze klanten in de ideale bodemstrategie van hun huidige en toekomstige eigendommen en exploitaties.

Als consulent bodem ondersteun je de projectleiders bij het uitvoeren van de projecten, en dit doe je met een zelfstandige aanpak. Je bent verantwoordelijk voor oriënterende en beschrijvende bodemonderzoeken en technische verslagen. Als je voldoende ervaring hebt opgebouwd, kan je mee het commerciële aspect van onze job uitwerken.

Profiel

Je volgde een masteropleiding, bij voorkeur in een milieugerelateerde richting of je kan een gelijkwaardige ervaring op tafel leggen. Je hebt ongeveer 2 jaar relevante ervaring in de bodemsector.

Je bent commercieel ingesteld en wil mee de groei van het bodemteam binnen Profex realiseren. Bovendien schrikt veldwerk (boringen, staalnames) jou niet af, indien dit nodig blijkt voor het project.

We vinden het ook belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor de projecten waarin je je collega’s ondersteunt. Bovendien hou je niet van half werk.

Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons zeker weten!

Aanbod

Je kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket.

We voorzien een vaste plaats op ons kantoor in Wetteren of in Beringen, afhankelijk van je woonplaats.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en in de job? Stuur dan je cv en, nog belangrijker, een brief waarin je ons uitlegt waarom jij voor deze job kiest en welke ervaring je meebrengt, naar recruitment@profex.be.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Stijn Santermans. 

 

VACATURE bij Profex voor een consulent bodem
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x