VACATURE voor Architect | Stedenbouwkundige

VACATURE voor Architect | Stedenbouwkundige

Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team in regio oost (kantoor te Beringen, Bierbeek of Turnhout) versterken met een (m/v):

Architect | Stedenbouwkundige

Functie

 Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van diverse projecten van ontwerp t.e.m. uitvoering waarbij je de schakel bent tussen de klant en het expertenteam. Je neemt de leiding bij volgende fasen van het project: opmeten en uittekenen van een bestaande toestand, uitwerken voorontwerp en uitvoeringstekeningen, opmaken uitvoeringsdetails, bouwtechnische aspecten, administratieve aspecten, maar vooral het toetsen van het project aan het wettelijk en ruimtelijk kader. Je zorgt met andere woorden ook voor de omgevingsvergunningsaanvraag (stedenbouwkundig luik).

Profiel

 Je behaalde een diploma als master in de bouwkunde, architect of architect-assistent. Interesse in de omgevingsvergunningswetgeving en het stedenbouwkundig aspect is essentieel! We hebben in onze bedrijvengroep van United Experts verschillende architecten waar je kan mee samenwerken. Je bezit niet alleen technische skills, maar kan ook communicatieve vaardigheden op tafel leggen. Initiatiefnemers moedigen wij steedsaan! Flexibiliteit is zeker een pluspunt! Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

 Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend loonpakket. Afhankelijk van jouw woonplaats, kan je terecht in onze kantoren te Beringen, Bierbeek of Turnhout.

Interesse

Solliciteren doe je via www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze.

VACATURE voor Architect | Stedenbouwkundige
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x