Partners in duurzaamheid

Partners in duurzaamheid

ecoTips bestaat dankzij zijn partners in duurzaamheid:

mensen en bedrijven die een magazine steunen dat duurzaam ondernemen in de kijker zet. Want het is ons doel om dagelijks kwaliteitsvol nieuws te brengen over duurzaam ondernemen, regelmatig een nieuwsbrief te sturen naar vele geïnteresseerden en om de 2 maanden een magazine te publiceren en te verdelen. Op die manier inspireren we bedrijven, medewerkers en ondernemers in verband met duurzaam ondernemen.

Daarom kiezen bedrijven en particulieren ervoor om Partner in Duurzaamheid te worden van ecoTips.

Ze kiezen daarbij uit 5 formules:

 1. Hun naam en de contactgegevens van hun bedrijf worden opgenomen in de Groene Gids achteraan elke ecoTips, en dat gedurende een jaar (6 edities). Deze formule kost 415 euro, excl. BTW, per jaar.
 2. Hun naam en de contactgegevens van hun bedrijf worden opgenomen in de Groene Gids achteraan elke ecoTips, en dat gedurende een jaar (6 edities). Daarbij verschijnt ook hun logo en een QR-code naar hun website. Deze formule kost 780 euro, excl. BTW, per jaar.
 3. Hun naam en de contactgegevens van hun bedrijf worden opgenomen in de Groene Gids achteraan elke ecoTips, en dat gedurende een jaar (6 edities). Daarbij verschijnt ook hun logo en een QR-code naar hun website. Op de website krijgen ze een button op de homepagina, bij de Partners In Duurzaamheid. 1 keer per jaar staat hun logo ook in de nieuwsbrief. Deze formule kost 1860 euro, excl. BTW.
 4. Hun naam en de contactgegevens van hun bedrijf worden opgenomen in de Groene Gids achteraan elke ecoTips, en dat gedurende een jaar (6 edities). Daarbij verschijnt ook hun logo en een QR-code naar hun website. Op de website krijgen ze een button op de homepagina, bij de Partners In Duurzaamheid. Achter deze button zit een volledig uitgewerkte pagina met meer info over het bedrijf, contactgegevens, nieuwsberichten, evenementen, vacatures, ... Kortom, alles wat je over dat bedrijf of die organisatie wil weten, komt op deze bedrijfspagina. De events, vacatures en nieuwsberichten worden ook op de respectievelijke deelpagina's van de ecoTips website aangemaakt. 2 keer per jaar staat hun logo ook in de ecoTips nieuwsbrief. Deze formule kost 4.950 euro, excl. BTW en is de meest uitgebreide.
 5. Sommige partners vinden het niet nodig om met hun naam en logo te verschijnen. Zij nemen gewoon een abonnement op ecoTips, doen een vrije gift en verspreiden informatie over duurzaam ondernemen.

Wat doet ecoTips voor deze partners?

We zorgen voor kwaliteitsinhoud zowel op de website, in de nieuwsbrief als in het magazine. Partners brengen zelf suggesties en teksten aan, indien ze daar zin in hebben.

In elk nummer brengen we een focusthema. Voor 2016 zijn dat bijvoorbeeld:

 • ECOTECHNICS: Cleantech
 • ECOFINANCE: duurzaam beleggen en investeren
 • ECOKNOWLEDGE: opleidingen en netwerken
 • ECODESIGN & MATERIALEN
 • ECONETICS: energie & efficiëntie
 • ECOSTETICS: MVO & certificaten

Een focusthema betekent dat er 1 of meer artikels over dat focusonderwerp handelen. Daarnaast brengen we een aantal vaste rubrieken zoals:

1 keer per jaar roepen we alle Partners In Duurzaamheid samen voor een gezellig samenzijn. Daar brainstormen we samen over duurzaam ondernemen en welke onderwerpen we in de toekomst zeker moeten brengen. Zo geven onze partners zelf mee vorm aan ecoTips.

Welke Partner In Duurzaamheid word jij?

Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info @ ecotips.org of bel ons op +32 (0)13 29 46 04.

 

 

Partners in duurzaamheid
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x