SUSTATOOL MVO VLAANDEREN

Dankzij Sustatool kan elke KMO werk maken van zijn duurzaamheidsbeleid. Deze tool biedt een systematische en praktische no-nonsense aanpak. Wil je de Sustatool gebruiken om je onderneming op weg te helpen naar duurzame ontwikkeling? Lees hoe het werkt. Maak vervolgens je profiel aan op sustatool.be.

Werken rond energie met de Sustatool

De Sustatool is een werkinstrument dat gratis ter beschikking gesteld wordt door de Vlaamse overheid. Op welke manier kan je dit instrument gebruiken wanneer je wil werken rond het thema energie?

6 november 2019

Lees meer

Succesvol 1ste SUSTATOOL symposium smaakt naar meer

Op 7 oktober organiseerde MVOVlaanderen voor het eerst een Sustatool symposium. Het verslag met foto's en feedback van de deelnemers bekijk je hier.

10 oktober 2019

Lees meer

OPLEIDING - MVO Vlaanderen organiseert opnieuw Traject MVO

Steeds meer bedrijven en organisaties doen inspanningen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Maar wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en hoe kan het uw organisatie helpen? Traject MVO leert je dit.

24 juli 2019

Lees meer

1ste Sustatoolsymposium op 7 oktober 2019

Voor het eerst verenigt MVO Vlaanderen die dag huidige en toekomstige Sustatool-ondernemers. Het belooft een actief en leerrijk evenement te worden rond deze tool die uw bedrijfsvoering systematisch verduurzaamt.

10 juli 2019

Lees meer

13 projecten aan de slag met Sustatool

Met de oproep 'Maatschappelijk verantwoord ondernemen met de Sustatool' wou de Vlaamse Overheid een versnelling creƫren op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en meer bedrijven aan de slag te laten gaan met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

5 april 2019

Lees meer

Ambassadeurs ondersteunen de Sustatool

Starten met een nieuwe tool, is altijd een beetje spannend. Dan ga je liefst eerst eens te rade bij een ervaringsdeskundige. Deze bedrijven hebben de Sustatool al uitgebreid getest in hun eigen organisatie.

3 april 2019

Lees meer

Waarom is de SUSTATOOL nodig?

Waarom nam MVO Vlaanderen het initiatief om de Sustatool te maken? En waarom op deze manier? We vroegen het aan Prof. Dr. Hans Verboven van UAntwerpen.

3 april 2019

Lees meer

Vernieuwde SUSTATOOL gelanceerd op 15 maart 2019

Op 15 maart lanceerde MVO Vlaanderen de vernieuwde versie van de Sustatool. Nu kan elke organisatie in Vlaanderen haar beleid verduurzamen op een gestructureerde en professionele manier.

26 maart 2019

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x