THEMA'S

Welke onderwerpen behandelt magazine voor milieu en duurzaamheid, ecoTips? Dat vind je terug in de mediaplanner voor 2017.

Magazine voor milieu en duurzaam ondernemen gratis lezen

Een editie van ecoTips online bekijken vooraleer je verder leest? Volledig gratis lees je ecoTips april-mei 2016 hieronder.

 

Auteur?

De informatie in ecoTips is praktijkgericht, objectief en inspirerend op lange termijn. Ben je een deskundige uit de milieusector of de industrie? Wil je een redactionele bijdrage leveren in een editie van ecoTips? Stuur dan een berichtje naar info@ecotips.org!

Adverteerder?

Via een oplage van 6.000 exemplaren bereik je met ecoTips 6 maal per jaar jouw doelgroep: zaakvoerders en medewerkers in de KMO en de industrie met interesse in milieu en duurzaamheid, milieudeskundigen, duurzaamheidsambtenaren, preventieadviseurs, auditors, hogescholen, laboratoria, leveranciers en producenten van milieutechnologieën,...

ecoTips is dus het ideale medium om je als bedrijf te profileren met je duurzame inspanningen. Dat kan zowel offline als online, zowel via advertenties als via duurzame redactionele verhalen. 

Contacteer ons via info@ecotips.org en samen zoeken we naar de ideale mix om je duurzaam verhaal in the picture te zetten bij een geïnteresseerde doelgroep! Of word Partner In Duurzaamheid en toon dat je kwaliteitsvolle berichtgeving over milieu en duurzaam ondernemen, belangrijk vindt!

 

ecoTips Mediaplanner 2017

In 2017 komen de volgende thema's aan bod in ecoTips:

ecoTips 17.1: CIRCULAIRE economie

ecoTips 17.2: ECOFINANCE: ondernemen & duurzaamheid

ecoTips 17.3: ECOKNOWLEDGE: opleidingen & netwerken

ecoTips 17.4: CLEANTECH

ecoTips 17.5: MVO

ecoTips 17.6: ENERGIE

Wil je onze lezers van professionelen in bedrijven, organisaties, federaties, overheden en kennisinstellingen bereiken?
Contacteer ons voor een concrete afspraak. Of vraag de mediaplanner 2017 op via info@ecotips.org
THEMA'S
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x