Maintenance en Pumps & Valves

Technologiebeurzen Maintenance en Pumps & Valves gaan wederom hand in hand

Op 20 en 21 april 2016 opent Antwerp Expo de deuren voor Maintenance en Pumps & Valves. Meer dan 300 exposanten bieden u oplossingen en innovaties, maar uiteraard is er ook een mooi randprogramma met o.a. Masterclasses.

Vijf jaar geleden besloot Easyfairs om de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance parallel te organiseren om zo te komen tot één totaalconcept dat een mooi overzicht biedt van beide sectoren. Deze strategische beslissing wierp zijn vruchten af. Sinds 2012 is Antwerp Expo met meer dan 300 exposanten telkens tot de nok gevuld. En ook de bezoekersaantallen tonen aan dat de formule wel degelijk werkt, want de tweejaarlijkse vakbeurzen mogen steevast rekenen op het bezoek van zo’n 5.500 professionele beslissingsnemers, ingenieurs en technici, actief in een brede waaier van industriële domeinen, dienstverlening en de openbare sector.

Ook dit jaar komen de bezoekers van Maintenance te weten wat er beweegt in de markt van industrieel onderhoud, asset management en productiebetrouwbaarheid. Pumps & Valves focust dan weer op industriële pompen, kleppen en procesapparatuur. Tegelijkertijd worden talrijke diensten in het vakgebied voor industrie, overheid en pijpleidingbeheerders voorgesteld.

Uniek concept: de Masterclasses

Het uitgebreide exposantenaanbod en interessante randprogramma maken van Maintenance en Pumps & Valves steevast een succes. Toch wil Easyfairs niet op zijn lauweren rusten. Integendeel, de beursorganisator zoekt constant naar manieren om de ervaring van de beursbezoeker te verbeteren.

Voor deze editie lanceert Easyfairs een uniek concept: de Masterclasses, waar thema’s aan bod komen die technische en onderhoudsdiensten dagelijks bezighouden. De sessies zijn immers gebaseerd op de resultaten van een enquête waarin bij het doelpubliek werd gepeild naar de onderwerpen waarover ze extra informatie zoeken. Interessant om te weten, is dat de Masterclasses gepaard gaan met een uitgebreide mogelijkheid tot netwerking. Op die manier kunnen de deelnemers in een gezellig kader bijpraten en op een informele manier contacten leggen.

 

Wanneer?         

20/04/2016 (10u-19u)

21/04/2016 (10u-18u)

Waar?                

Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Toegang?           

Gratis mits registratie op www.easyfairs.com/maintenance-be en

www.easyfairs.com/pumps-valves-be

Maintenance en Pumps & Valves

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x